Berichtje van…

We krijgen regelmatig berichten van onze klanten en dat vinden we natuurlijk altijd fijn. Feedback op de materialen, vliegen, visserij, etc. Soms gaat een dergelijk bericht ook vergezeld van de nodige ooo’s en aaa’s en dat was wel even het geval toen ik gisteravond een mailtje kreeg van Arjan. Ff snel over en weer mailen, want meneer zat terecht met een biertje op de bank na te genieten van deze mooie middag. Tijd om weer eens een blogvermelding van een van onze klanten neer te zetten en juist een van de redenen waarom we het allemaal doen. Super Arjan! Gr. Edwin

“Ik heb vorige week een aantal nimfen besteld en een aantal carpbollen nou wat een verbluffend resultaat een middagje vissen heeft opgeleverd: 5 karpers, 2 windes, 6 ruisvoorns van rond de 25 cm en het stomme is dat ik normaal met mijn vlieghengel max 5 a 6 visjes vang. Dus wil ik jullie via deze weg enorm bedanken voor dit fantastische materiaal. Alles wat ik nu aanschaf voor mijn uitrusting komt van jullie. Gr. Arjan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *