New Dyckers H2O & EP Streamers

De laatste week druk bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe streamers voor de shop & inpiratie. Met name streamers voor zeebaars, de tropen (jacks, tarpon, snook, etc.) snoekbaars, baars en roofblei. Maar natuurlijk ook inzetbaar voor vele andere soorten. Een groot aantal van de streamers zijn gebonden met H2O SF Blend welke ik meer en meer ga waarderen. Mede omdat het naast het binden van streamers, SF Blend ook goed inzetbaar is voor shrimps, sandeels en clousers. Er zit al standaard sparkle in en het werkt prettig en is sterk. Super dat je met 1 specifiek materiaal zoveel kanten op kunt.

Daarnaast zijn er erg mooie kleurstellingen en mengen de kleuren zeer natuurlijk. Je vindt hieronder een aantal prooivis immiaties van vissoorten die langs onze kusten zwemmen, zoals de sprot en smelt en afgeleides daarvan in verschillende maten. Naast H2O hebben we ook weer de nodige EP Streamers toegevoegd, wat natuurlijk een favoriet blijft. Gebruikte haken zijn de tophaken Gamakatsu SC15 en voor de shrimps de Daiichi X452. De exacte gebruikte materialen vind je bij desbetreffende patronen in de vliegenshop. Bindze! Edwin

Ps. en als er vragen zijn, dan kun je me natuurlijk altijd contacten.

Dyckers H2O Smelt ’12

Dyckers H2O Silverback ‘8

Dyckers H2O Shrimp

Dyckers H2O Sprot ‘9

Dyckers H2O Orange Bronzeback ‘9

Dyckers H2O Mistyblue ’10

Dyckers H2O Midnight ’10

Dyckers H2O Clouser Anch ’12

Dyckers H2O Chartreuse ‘7

Dyckers EP Sprot ’11

Dyckers EP Smelt ’10

Dyckers EP Pilchard ’11

Dyckers EP Mackerel ’12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *