Puerto Poonani Rico

Prachtig filmpje gemaakt door Brian met Sander en Henk-Jan.

Puerto Rico from Brian Elward on Vimeo.

Ps. 6.29: TFO Axiom serie…tezamen met Henk-Jan geen gelukkig stel. T’is namelijk neit de eerste Axiom die hij breekt. Echter zoals te zien op het filmpje, die breuk slaat natuurlijk nergens op, want als dat al druk uitoefenen op een hengel is, dan weten wij het niet meer.

4 thoughts on “Puerto Poonani Rico

 1. floris says:

  Mooie film, mooie vissen en een mooie “high stick” aan het eind ;), kan zien dat jullie een hoop lol hebben daar, klasse !

 2. Arubaman says:

  Geniaal….
  Laat maar even.
  Gelukkig ging de camera toen uit voordat ik in huilen uitbarstte. Nooit gedacht dat een vis vangen zoveel rare emoties bij je op zou roepen en een ieder zal je voor gek verklaren als je vertelt dat je emotioneel geraakt was na een flinke drill.

  Alle credits voor Brian die er toch maar weer een schitterende compilatie van heeft gemaakt!

 3. Brian Elward says:

  Was inderdaad een top tripje, verschillende locaties aangedaan, markante personen ontmoet, vastzitten met de auto in de modder in niemandsland, tarpons voor je voeten tijdens het dineren, lekke kayak op het water zien te plakken, honden op de startbaan tijdens taxien, verloren brillen in de branding, herten op het strand, kolken van tarpons in een meer zien van 200 mtr hoogte. haaien op 5 mtr afstand van je maatje zien zwemmen zonder dat hij het door had, te gekke locale kerstliedjes en oh ja nog best leuk gevangen in de vorm van tarpon, bone, snook, jacks, spanish mackerel etc ect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *