Loop, Loop en nog eens Loop…

De afgelopen weken zijn er weer de nodige leveringen van Loop geweest, waardoor Dyckers weer een goede voorraadpositie heeft. De prachtige Loop Cross S1 hengels, of de werpkanonnen Opti Coast – speciaal ontwikkeld voor de zeeforelvisserij, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld ovm of de roofblei op onze rivieren – en zojuist nog even de Opti Creek in handen gehad, perfect voor de stroompjes en onze polder. Ook is de Loop Booster weer op voorraad, eindelijk…

Steeds meer krijgen we vragen of men ook eens een hengel kan testen bij ons – gelukkig weten vele klanten dat al – maar bij deze, yep dat kan! We zijn in principe altijd beschikbaar, bij voorkeur door de week overdag of straks als de avonden wat langer worden kan er natuurlijk ook altijd savonds even geworpen worden. Kortom indien je geinteresseerd bent in bijvoorbeeld een Loop Cross S1, contact ons!

Naast de hengels hebben we ook de nodige Loop reels binnen en is het assortiment van de lijnen weer verder uitgebreid. Nergens anders vindt je zulke lijnen als die van Loop, een aantal ware afstandskanonnen, andere juist zeer subtiel. Het is dan ook niet voor niets dat sommige series favoriet zijn bij de wedstrijdcasters. Nu is hat natuurlijk veelal niet noodzakelijk om echt ver te werpen. Echter mooie afstanden zijn bijvoorbeeld bij de zeeforelvisserij of op het Oostvoornse meer soms zeker wenselijk en brengt je meer vis. Je werpt met een speciaal ontwikkelde lijn nu eenmaal verder, of juist je rollcast gaat makkelijker. Wil je hierover advies, schroom niet om even een mailtje te sturen naar info@dyckers.com. Meestal heb je binnen enkele uren dan al een reactie op je vraag.

ps. kan iemand svp zsm mooi weer bestellen?

One thought on “Loop, Loop en nog eens Loop…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *