DBBPD 2013, die houden we erin!

Het zag er allemaal zo mooi uit. Zonnetje, graadje of 7, niet al teveel wind, perfect voorjaarsnoekweer. Helaas kwam de zon niet door, erg belangrijk mijns inziens voor de vangsten. En om maar direct met de deur in huis te vallen, die waren slecht. Bijna iedereen heeft gelukkig wel aanbeten gehad, maar ze waren erg voorzichtig en zeer moeilijk te vinden. Uiteindelijk zijn er nog wel de nodige snoeken gevangen met een paar mooie exemplaren. Geruststelling is dat de boot en havenvissers die ik gisteren en vandaag gesproken heb, ook zeer slecht gevangen hebben, ze leken wel van de aardbodem verdwenen, zelfs de baarsjes…de trek is wellicht begonnen.

Het was geweldig om de hele club hier te hebben. Van heinde en ver kwamen ze. De verste uithoeken van Zeeland en Limburg, tot Belgie aan toe. En rond half 9 kwamen de eersten binnendruppelen. Gezelligheid op en top en na een introductie en de nodige uitleg vertrokken we rond half 11, 11 uur naar de waterkant voor de eerste sessie. Prachtig gezicht al die bellyboters. In de middag een lunch en savonds een rijstmaaltijd op de startlocatie. Heren allen bedankt voor de aanwezigheid en jullie kunnen nog een maandje, dus succes op het grote water!

Gr. Edwin Kerssies (ook namens Mirjam en Brian)

3 thoughts on “DBBPD 2013, die houden we erin!

  1. Toine says:

    Zeker een topdag ,wanneer gaan we weer? En nogmaals de complimenten voor de kok , het eten was heerlijk.

    Gr. Toine

  2. Gijs Mulder says:

    Bedankt iedereen voor een super gezellige en leerzame dag. Edwin en Mirjam, bedankt dat jullie zo’n meute bellyboters thuis wilden ontvangen. Mirjam en Brian, het eten was weer top. Tot de volgende keer wellicht…

    Gr. Gijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *