Shop update, hareline, puglisi en meer…

Zojuist 2 pakketten voor de deur. Een met allerlei Enrico Puglisi producten van EP (3D) Fibers t/m de EP Shrimp Dub en EP Shrimp Dub Brush, beiden zeer geschikt voor o.a. shrimps -> zeeforel.

Ook een flink pakket van Hareline met een complete aanvulling van ons Daiichi haken asortiment, dus de xpoint (x452) en 2546 series zijn weer compleet aangevuld, maar ook voor velen de favoriete 1550 serie voor ovm (stokjes, bibio’s, etc) en natuurlijk de speciale klinkhamer haken van Hans. Tevens vele dubbing, ice dubbing, uni thread, mono, marabou en ook de grizzly marabou is weer aangevuld. Popperfoam, saltwaternecks, crazy legs, zonkers en nog veel meer. Onlangs hebben we tungsten beads toegevoegd, de polyleaders en mono leaders zijn weer goed op voorraad, net als het perfecte stroft tippet materiaal in nylon (GTM) en Fluorocarbon (FC2), prachtig deerhair van Veniard. De Rite Bobbin in standaard formaat weer in stock, bij velen geliefd. En last but not least is het assortiment van Loop, Shilton, Airflo, Danielsson, etc. met o.a. hengels, reels en lijnen weer goed op orde. En is er een flink pakket van Fishpond onderweg, die echt een dezer dagen binnenkomt. Goed weekend allen, wij gaan bellyboooooten! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *