Febupdate

Even een korte update. Bovenstaande niet al te grote maar wederom prachtig getekende snoek is al weer van wat weken terug. 1 of 2 dagen voordat de vorst intrad nog een mooie sessie gehad. En sinds een week kunnen we gelukkig weer. Echter t’is nog niet je van het. Afgelopen zaterdag met Paul en Brian het grote water op geweest met de bellyboot. Paul lag er iets eerder in voordat wij eraan kwamen en wist toen een mooie 90tiger te vangen. Echter zodra we met z’n 3en zijn, gaat de vloek weer van start. Want tezamen vangen we altijd slecht en zo ook zaterdagmiddag. Meer dan 3 uur gedobberd op 3 stekken maar geen van 3 wisten we er nog 1 te pakken. Zo kan het ook op het grote water. De ene dag is de andere niet. Brian en ik beiden 1 mooie aanbeet gehad, waren toch weer bakken, maar helaas.

Dan wat betreft de update. BELLYBOOTBIGWATERPIKEONDAFLY dus.
Zaterdag 23 februari of zaterdag 2 maart (je hoort het zsm van ons) organiseren we een bellybootbigwaterpikeondafly dag. Ontvangst gewoon hier aan de Bultkroos in Zwolle, ff wat koffie, wellicht een streamertje binden voor de liefhebber en dan het water op. Nadere info volgt zo spoedig mogelijk.

De shop:
Het is weer hard gegaan de laatste weken en er zijn de nodige producten uitverkocht. Op dit moment is er o.a. een flink pakket van H2O vol met H2O SF Blend Fibers, H2O Slinky Blend fibers, H2O Slinky Fibers en H2O Shiner sparkle onderweg. Tevens komt er een pakket van Fishpond deze kant op. De Daiichi haken zoals de 2546 en de xpoints worden weer aangevuld, maar ook de nymph en dry fly haken die niet voor niets bij steeds meer klanten geliefd zijn. Bug Bond komt eraan. Deer Hair wordt aangevuld. Er is een flink pakket met tungsten beads onderweg hiernaartoe, die we straks vanuit Dyckers voor een ZEEER aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. LOOP blijft mooi aangevuld en blijft niet voor niets een begrip in Nederland, Belgie en ver daarbuiten. Enrico Puglisi komt deze kant op. Hareline trouwens ook, dus de dubbing, marabou, mcflyfoam (karper!!!) zonkers, dr. slick en vele andere producten worden zsm weer aangevuld. MacFishing met de bellyboot en aanverwante zaken zijn weer in stock. De Titanium onderlijnen die we voor het snoeken gebruiken – nog 2 maanden – zijn er weer. Kortom genoeg te vermelden, we houden je op de hoogte. Tot laters. Gr. Edwin – Team Dyckers

5 thoughts on “Febupdate

  1. bart says:

    Heey Edwin, Ik hoop de snoekdag ook aan te haken.

    trouwens, ik zou gewoon stoppen met samen met Brian te vissen, die kan er toch niks van 🙂

    Bart

    PS was het maar voorjaar,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *