Koud he? Binden dus, alhoewel…

Zo kreeg ik een mail Van Rob deze week, die druk aan het binden is met EP Fibers en EP Fibers SE.

Maar ook al aan het dromen is van mooie snoekbaarzen aan de vliegenlat straks…

Rein is de laatste handelingen aan het verrichten voor een geweldige trip richting Thailand, waar de Shilton zal gaan rollen! Via deze weg ook al die andere klanten zoals Leon, Marcel, Yuki, Teye, Danny, Willem en vele andere succes toegewenst, die de weg richting warme oorden gaan ondernemen de komende weken.

Gaan wij nog wel even verder met o.a. snoeken plagen. Zo krijg ik meerdere berichten uit het land, dat velen er een verslaving bij hebben..juistem grootwatersnoek met de vliegenlat.

Robbert is helemaal om en alhoewel volgens hem de foto’s helaas niet helemaal gelukt waren is en blijft deze snoek indrukwekkend, een echte riviervis, 118 cm.

En Jacco is ook om, een eerste sessie, mooier kan niet, al weer wat weken terug, maar met 100, 70 en daar komt ie 122cm hebben we er weer een verslaafde bij…uit de grote meren ten zuidwesten van ons land.

En dan hebben we Orlando nog, een maat uit Puorto Rico. En nope daar ligt geen sneeuw of is het water niet dicht, vangen doet ie wel.

Goed weekend allen, als het kan schaatze, als je toch nog gaat vissen, visze en als er gebonden wordt, bindze. Groet, Edwin Kerssies
Team Dyckers

One thought on “Koud he? Binden dus, alhoewel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *