Loop, Hareline, Cliffs Bugger Beast, Puglisi en meer…

Vandaag zijn er weer wat pakketten binnengekomen, zodat we voor het nieuwe jaar langzaam maar zeker weer goed op voorraad zijn. Zo is zowat de gehele succesvolle Loop Cross S1 serie weer op voorraad, vele Loop lijnen en reels, maar ook vanuit USA is het nodige binnengekomen. Helaas nog niet het pakket van Enrico Puglisi, maar die verwachten we toch morgen of volgende week binnen te krijgen. Wel is o.a. het pakket van Hareline binnengekomen en een redelijke voorraad Cliffs Bugger Beast junior en Senior (maar de eersten zijn al weer verkocht, dus bij interesse wees er snel bij).

Ook aangevuld: Magnum zonkers !!! en Magnum Rabbit Strips Tiger Barred. thin fly foam in alle kleuren, crazy legs in vele kleuren, goede kwaliteits CDC van Hareline, de Changeable Tip and battery Cautury (juistem die wij dus gebruiken voor het branden van een gaatje bij EP streamers waarna we de EP Plastic Eyes daarin leggen en een druppel epoxy) De Daiichi 2546 serie, Uni Mono, Dr. Slick Scissors, pliers en slijpsteentjes, Football strike indicators, Glass Rattles 4 en 5mm, Saltwater Neck hackles, Hareline Dubbing en nog veel meer. Goed weekend!

2 thoughts on “Loop, Hareline, Cliffs Bugger Beast, Puglisi en meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *