Taai in de polders

Kort berichtje van Yuki al van voor de kerst, waarbij vele wateren echt bruin waren door de hoeveelheid regen. Langzaam maar zeker komt de helderheid weer terug, zeker een pre voor het vliegvissen op snoek. Maar toch wist hij er nog wat te pakken, Klasse! Enne naast EP hebben we weer een H2O SF Blend liefhebber en dat Yuki kan binden is te zien, top.

” Afgelopen woensdag was ‘t taai, geen tik geen misser, niks. Ook nog een stuk water dat we voor het eerst bevisten dus dan valt na twee uur gooien het geloof een beetje weg. Vervolgens sta je dan bij een bruggetje en pak ik er in nog geen tien minuten 3 stuks onder vandaan. Stuk voor stuk missers, die na drie maal op m’n steeds langzamer geviste streamer, bleven hangen. Toch nog ff lekker zo voor ‘t donker. Gr. Yuki”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *