Merry Christmas & a Happy New Year

Wat een jaar, teveel om op te noemen, maar via deze weg willen we jullie zeer fijne feestdagen toe wensen.

Het was wederom een bijzonder jaar, zowel op prive vlak als met Dyckers. Een hecht gezin is heel veel waard en daar ben ik ze ook zeer dankbaar voor. Zo’n kleine jongen erbij, tezamen met m’n dochter van 2, wat al een echte dondersteen begint te worden en m’n lieve schat maakt het compleet. En dan Dyckers. Dit keer op 2 beurzen gestaan, de Fly Fair in Nederland en de Fly Happening in Belgie alwaar we vele bestaande en nieuwe klanten hebben mogen ontmoeten, top! De vele klanten zowel uit Nederland als meer dan 20 andere landen, dank voor al het vertrouwen in Dyckers. (google translate ook bedankt, hehe) En dan natuurlijk het zeebaarsweekend, wederom geslaagd en zeker in 2013 de 3de editie, wellicht nu in 2 weekenden op verschillende locaties om het aantal aanmeldingen te kunnen handhaven, ach we zien wel. De vele memorabele visdagen, visweekenden en visvakanties in binnen- en buitenland met vrienden of soms toch ook wel lekker alleen, in de natuur en gaan. M’n maten, onvergetelijk en dank is groot voor alle hulp, net als voor de vele vrienden die ik het afgelopen jaar weer aan de waterkant heb leren kennen, super, wat een genot om vliegvisser te zijn en de hobby zo te kunnen delen. Er gebeurt zoveel in zo’n jaar, eigenlijk teveel om op te noemen.

En dan 2013. Wat gaat er dan gebeuren? Er zijn plannen genoeg. Infodagen en workshops, Met de bellyboot op snoek, de karpers komen er straks weer aan, de zeebaars natuurlijk en jaja wie weet toch een georganiseerde tropentrip? Er zijn in ieder geval wat contacten gelegd her en der, maar niks is nog zeker. Houd in ieder geval de blog in de gaten en rest me nu nog te zeggen, geniet van de komende dagen met het gezin, met je familie, met je vrienden en als je nog even tijd hebt om erop tussen uit te knijpen, vangze! Gr. Edwin

3 thoughts on “Merry Christmas & a Happy New Year

 1. Yuki says:

  Ho ho ho Ed,

  Net m’n kerstcadeau gehad, hoe lief kunnen vrienden zijn;-))

  Mac fishing bellyboat, jaja, we kunnen weer het water op!

  Fijne dagen iedereen!!

  Gr. Yuki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *