Thema avond Zaanse vliegvissers & Troubadour

Gisteravond wederom een demo / thema avond gehad, ditmaal bij de Zaanse Vliegvissers, te Zaandam. (meer info hier) Uiteraard stonden de EP streamers op het menu, maar daarnaast ook uitleg gegeven van de H2O streamers die steeds meer aan populariteit winnen. Beiden functioneren dat weten we ondertussen en we hebben zowel snoek als zeebaars streamers gebonden. Het was een erg gezellige avond en de verassing in de vorm van een “Troubadour” pakket die ik van de vereniging kreeg smaakt uitstekend, jaja de eerste fles is vanavond aangebroken, proost mannen en vrouw! Een super leuke vereniging waar we in de zomer nog het een en ander mee gaan doen, maar dat komt wel. Voor nu bedankt iedereen van deze club voor de aanqwezigheid en het enthousiasme en tot weerziens! Gr. Edwin Kerssies

Ps. en uiteraard een goed weeekend, met voor diegene die erop uit trekken, vangze! Ik ga snoeken met wat maten in ditmaal de polder – en alhoewel het grote water lonkt – hebben we er zin an, kijken of we aantallen kunnen scoren. Gezellig zal het zeker zijn! Latersssss

Ps2. speciale dank voor Theo van Laar voor de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *