Workshop vliegvissen op zeebaars bij de Twentse vliegvissers

Gisteravond een workshop gegeven bij de gezellige club met prachtlocatie te Usselo: de Twente Vliegvissers. (meer info hier)

Natuurlijk altijd weer tijd te kort, als je het nodige gaat vertellen over het succesvol vliegvissen op zeebaars langs de Nederlandse kusten, de te gebruiken materialen en de vliegen, waarvan er ook nog 2 zijn voorgebonden. (een van de H2O SF Blend fibers en eentje met EP Fibers) Desalniettemin de nodige info kunnen verstrekken en er was zeker genoeg interesse. Dussuh heren van de Twentse Vliegvissers, als jullie straks in de zomermaanden erop uit trekken om nu eens echt zeebaars te gaan vangen, laat het weten enne succes met de voorraden streamers binden, die je echt nodig zult hebben. Bedankt voor de gezelligheid van alle deelnemers en het flesje wijn, top! Gr. Edwin

Ps. Hans bedankt voor de foto’s en Tom voor het regelen van de nodige zaken!

2 thoughts on “Workshop vliegvissen op zeebaars bij de Twentse vliegvissers

 1. Finnoc says:

  Super avondje Edwin!
  Heb genoten! more to follow I hope 🙂
  Bedankt voor de presentatie en de
  ‘lekkere’ foto’s!

  Groet,
  Nico/Finnoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *