Het was weer genieten, de maasvlakte…

Afgelopen zondag om 12:00 uur stonden Dan en ik weer op een mooie plek aan de Maasvlakte. Dit keer was ik gewapend met de Loop Cross1 Flatsman met daaronder de Loop Evotec G4 7/9, zeer benieuwd hoe deze combo aan zou gaan voelen ( ziet er in ieder geval heeel vet uit ). Na de eerste worpen was het al meteen duidelijk, de combinatie voelt een stuk lichter aan en werpt absoluut perfect, zonder enige moeite knalt de Di3 eruit!

Het weer was tot een uur of 16:00 redelijk en al snel haakte Danny een mooie veertiger, helemaal top voor m’n makker natuurlijk. Plots werd ons vanuit het niets gevraagd of we onze vergunningen even wilde laten zien, Edwin Otting kwam ook even proberen en had van jou gehoord dat we op deze stek stonden, gezelli!!!! Helaas op een paar aanbeten na, wisten we geen zeebaars meer te haken en moet ik nog even wachten op een kromme Cross, gaat goed komen, en snel ook;-). Een vierde gast kwam ook nog ff checken of er wat gevangen werd, en dichtbij ook! Rond 18:30 uur zijn we naar huis gereden na doorweekt te zijn van de regen en een te harde wind, het was weer genieten.

Gr. Yuki & Danny

en de 4de gast…

5 thoughts on “Het was weer genieten, de maasvlakte…

  1. Brian Elward says:

    Mooie verslag Yuki en toch wel in de baars gekomen ondanks overall slechte berichten, jullie zijn goede vissers!! Hopelijk wordt het weer eerdaags weer wat beter want dan sta ik er ook weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *