Update shop Hareline, Daiichi en meer…

Zojuist weer twee pakketten binnengekomen van Hareline, Daiichi en meer. Met o.a. aanvulling Daiichi haken waaronder de populaire Daiichi 2546 serie (zeebaars, zeeforel, baars, snoekbaars, etc. ) en de Daiichi X452 xpoint serie (zeebaars, bonefish, zeeforel, etc.) en vele magnum zonkers van Hareline, net als een aanvulling van het dubbing pakket. Ook de DNA Holofusion fibers zijn weer op voorraad, Pseudo Eyes, Brass Eyes, Krystal Flash (de enige echte), Marabou en Grizzly Marabou, Saltwater Hackles, Popper Foam en nog veel meer, check shop. Oja volgende week komt er weer een pakket van Loop, van Danielsson, van TFO en van Airflo binnen, kortom na een drukke FlyFair zijn we weer goed op voorraad!

One thought on “Update shop Hareline, Daiichi en meer…

  1. Menno says:

    Gisteravond genoten van de documentaire / film genaamd: V.I.S.S.E.N. met daarin relatief veel aandacht voor het prachtige vliegvissen. Edwin, je gaat het druk krijgen (overigens ook op de door jou prijsgegeven (zeebaars)stekken, denk ik ((-: gr Menno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *