De eerste…en wat voor een. Bass on fly!

Na een druk weekend op de FlyFair enne de inventarisatie op de maandag, was het dinsdag eindelijk tijd om er op uit te gaan. De mannen waren al zeer vroeg op het ovm. Ik besloot om later aan te sluiten en eerst ff met Mirjam en Merel te zijn, genieten. Rond half 11 ging de rit naar het westen….maarrr ovm is leuk, absoluut, echter er kriebelde iets. Terwijl ik Sander aan de foon had voor de Dyckers Delivery Service (hij had nieuwe Loop waadschoenen en een Loop Evotec 100 lijn voor het ovm nodig) deelde ik toch even mede dat ik iets later zou komen. No problemos, we zien je wel! Het was zo vroeg vanochtend dat Brian, Vincent, Philip en ik vast en zeker ergens in het gras liggen te tukken. En zo ga ik met een omweg naar het Ovm, alwaar ik rond 16.00 uur aankom, daar liggen ze hoor… Enfin al dansend loop ik naar ze toe. En dat is niet zonder reden….Wat een machtige aanbeet, dito dril en super om weer zo’n prachtig getekende zeebaars in de handen te hebben. Cheers, Edwin

9 thoughts on “De eerste…en wat voor een. Bass on fly!

 1. Thomas Reher says:

  Prachtige erste vis van het jaar Edwin,

  Deze week ga ik niet meer tot in Nederland geraken, maar komende week moet het er toch nog eens van komen.
  Zeebaars en tussen het tij OVM is toch een prachtige manier om je dag door te brengen.
  Nu alleen nog de baarzen vinden 🙂

 2. Marcel says:

  Hé waar heb je die zeebaars vandaan?
  Zag jullie wel aankomen in de middag en even met Paul de semi ‘belg’ zien praten, Sander wat eerder ook nog even gesproken, maar die had honger. Jullie gingen snel naar achteren de dammen over, was het nog wat?

  Marcel.

 3. hindrick says:

  kijk eens aan, een wel verdiend visje na zo’n druk weekend. zijn de plannen voor het zeebaars weekend al weer in de maak??
  moet toch eens aan het ovm en de zee komen.
  werken daar doe ik geregeld maar daarmee is het dan ook gezegt

  mvg
  hindrick

 4. Arubaman says:

  De Dyckers Delivery service…. Hoe verzint ie het!
  Ik was d’r anders erg blij mee. Schoenen waren lek (oh nee, stuk heet dat) en de coating van mijn vorige evotec 100 lijn was beschadigd (mag ook wel na bijna 2 jaar fors vissen) waardoor ik steeds weer knopen in de lijn had bij het werpen… Vreselijk irritant!
  En dan komt good old Eddie er aan met lijn en nieuwe schoenen.

  Het OVM was weer precies zoals het OVM is. Denk je toch met 5 goede vissers op pad te zijn en dus redelijke kansen op mooie vangsten.
  Ben van 6.00 tot bijna 0.00 bij het meer geweest (okay, kleine siesta en paar biertjes etc.) en ik was blij als een kind dat ik dan om 23.30 toch de eerste maatse vis in het net had!

  18 uur OVM en dan 1 vis…. de anderen gelukkig allemaal ook wel iets gevangen maar kort samengevat was het toch weer moeilijk en mysterieus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *