Karper op de vliegenlat, zo verslavend!

En hier nog wat fotootjes van afgelopen lang weekend van Yuki en maat Danny, die de karpers ditmaal hebben belaagd met de 5, wat aldaar kan op de poldersloten en ontzettend gave sport geeft! Ook is de bij Dyckers aangeschafte Loop Multi reel uitstekend getest door Danny en goed bevonden. Tja en ik kon het ook niet laten om er toch nog even op uit te trekken op zoek naar karper…ditmaal geen spiegel, maar een prachtige afgepaaide schub. Wat was het mooi weer zeg! Enne Yuki & Danny, blijf komen met de prachtige verhalen / foto’s etc. goed bezig mannen!

Gr. Edwin
Ps. ook her en der goede berichten van klanten mbt het vliegvissen op zeebaars, karper, snoek, ovm, enzovoorts. Super dat vliegvissen in Nederland, trek erop uit en knallen!

One thought on “Karper op de vliegenlat, zo verslavend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *