FlyFair 2012, top!

Het zit er weer op en het was top. Vele vrienden, kennissen, bestaande en nieuwe klanten ontmoet, handen geschud en prachtige verhalen aangehoord. Het weer was prachtig. In de tent alwaar we met de stand stonden, werden we geroosterd, maar dat mocht de pret niet drukken. Zaterdag ongelooflijk druk gehad, zondag ook zeker goed, maar wel minder druk. Overigens gaf dat de tijd om hier en daar een praatje te maken, super. Namens Brian en mij, iedereen harstikke bedankt voor, euuuhm, ja, hoe zeg je dat, alles eigenlijk, van mooie verhalen, de kennisoverdracht, tot een wederom onvergetelijk weekend. Enne als jullie toch besloten hebben om te gaan vliegvissen, begrijpelijk, want wat waren de cruisende karpers op een windstil en prachtig randmeer bij het verlaten van de beurs deze avond toch weer indrukwekkend om te zien, genoeg geluld, snel weer de vliegenlat hanteren, tot laters!! Edwin

2 thoughts on “FlyFair 2012, top!

  1. Likkoe himself says:

    Es war tolllll!!!!
    En de Randmeren leken inderdaad los te gaan, vooral zondagochtend enorme scholen winde gezien.(desondanks ben ik naar de Eemhof gegaan na de Flyfair, haha)

  2. Yuki says:

    Top jullie eens te ontmoeten, het was zeker beregezellig, deze week met deze temperaturen moet het zeker weer gaan lukken met de karper!

    Gr. Yuki&Danny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *