Tropics 2012

Nog even en dan mogen we weer. 10 dagen de tropen in. De zon, de zee, de heerlijke temperaturen, de flats, het onverwachte, schildpadden, haaien, giga scholen jumping fish, de staartjes flikkerend in het laatste licht van de ondergaande zon, man wat heb ik er zin in. Al weken druk aan het voorbereiden. De vliegendozen vol met m’n favoriete bonevliegen. Een doos voor de permit, onder het motto je weet maar nooit. En natuurlijk de Bugger Beast vol met streamers, voor jacks, snook, tarpon en wie weet nog wel een trip offshore.

Ditmaal gaan we met z’n 6en. Vijf nederlanders en een belg. Waarheen? Dat horen jullie later nog wel. Voorlopig houden we het even voor ons als je het niet erg vindt. De 28ste vertrekken we.

Even een zakelijke mededeling. Gedurende die 10 dagen dat we weg zijn kan er gewoon besteld worden in de shop. Deze producten zullen ook geleverd worden, met uitzondering van de vliegen. Willen jullie nog vliegen bestellen, doe dit dan aankomend weekend, want vanaf dinsdag is dat niet meer mogelijk t/m 7 april.

Het is nog maar de vraag of we internetverbinding hebben. Maar is dit het geval, dan zal ik jullie via de blog op de hoogte houden. En uiteraard via facebook. Maar voor nu nog even dromen, zaken bij elkaar rapen, nog wat streamers binden, reels, lijnen en hengels in orde maken. De Loop Cross S1 Flatsman #8 inwerpen, wat een hengel zeg. Ik ben verliefd, hehe. Enfin de kayak nakijken en natuurlijk genieten van het heerlijke weer in Nederland. Want wat trekt ook die karper en wat is dat ook gaaf. U hoort van ons!
Tight Lines Edwin – Team Dyckers

One thought on “Tropics 2012

  1. bart says:

    zo’n Loop S1 en een opti runner MOETEN wel ff maximaaal belast gaan worden lijkt me 🙂

    ik hou de vissen in het Zwolse wel in de gaten, maak jij je maar druk om die zoute krachtpatsers aan de andere kant van de aardkloot!!!

    Veel plezier, en we beleven het wel online een beetje mee!
    Bart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *