Mirror Carp on the Pink Carpbol

Ze worden groter. Vanmiddag nog even in alle drukte er tussen uit geweest. De zon zwakte wat af, waardoor de karpers moeilijk te spotten waren. Toch zag ik op een gegeven moment een mooie stofwolk. Snel de pink carpbol erover heen. Langzaam afzinken. Even wachten, machtige aanbeet, de verklikker knalde weg, hangen. Mooi gevecht aan de HighTide #8. Ze worden groter. Ditmaal een 14lb spiegel. Wat een voorjaarsweer! Goed weekend, Edwin

3 thoughts on “Mirror Carp on the Pink Carpbol

 1. Brian Elward says:

  Potdikkie en ik maar werpen en werpen op die suffe beesten. ze wilden hier niks paar maal een gespooked en vals gehaakt maar niks gevangen. Misschien morgen weer.
  Ze waren wel behoorlijk actief hier maar idd moeilijk te spotten met het licht.

 2. Yuki says:

  Binnenkort snel wat foam bestellen voor de karperbollen! Waarom weet ik eigenlijk niet, maar met de vlieg op karper vissen heb ik nooit eerder gedaan, een nieuw avontuur waar we onwijs zijns in hebben, ben heeeel benieuwd hoe het is om die slip eens goed te horen gieren na een karper te haken en dat aan de vliegenlat, kicken hoor!!! Trouwens een schitterende foto Edwin!

  Groetjes Yuki

 3. Auke says:

  Hier ook alleen vluchtende karpers. Het wil nog niet lukken. Ook het moment van aanslaan zit me nog niet in de vingers. Toch wel een aantal keren geintereseerde karpers gehad.

  Lees bij jou dan toch dat de verklikker echt weg schiet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *