A.Jensen & Hareline

De eerste pakketten van een hele reeks merken zijn binnen: A.Jensen met weer de nodige vliegenlatten, waaronder een aanvulling van de succesvolle HighTide & Argon series + de nieuwe prachtige Spook series. Sublieme stokken verkrijgbaar in #6 en #7, uitermate geschikt voor de zeeforel visserij en o.a. op Ovm, of de Ronde Bleek. Ook uiteraard goede te gebruiken voor snoekbaars, baars en de lichte karpervisserij, alhoewel we hiervoor toch een #8 aanraden. Met betrekking tot Hareline hebben we eindelijk weer de magnum zonkers in alle kleuren binnen, marabou, grizzly marabou, pseudo eyes, cyclop bead eyes, brass eyes, lead eyes, verschillende soorten crazy legs, cactus chenille, CDC, de ideale changeable tip and battery cautury die we gebruiken voor onze ep streamers, verschillende soorten daiichi haken, DNA Holofusion, Football Medium Strike Indicators, Hareline Dubbin in vele kleuren, Ice Dubbin in vele kleuren, Krystal Flash. McFlyFoam voor de Carpbols, Rite Bobbin holders, Saltwater Neck hackles, Uni Thread, Uni Mono, Vinyl Rib, Zap A Gap en nog veel meer…

Onderweg zijn o.a. dus nog een flink pakket van Enrico Puglisi en Loop met o.a. de prachtige Cross S1 hengels. Latersssss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *