Update shop

Even weer een korte update van de shop. Er komt een flinke lading producten van Enrico Puglisi deze kant op. We hopen deze zo rond de 20ste hier te hebben, maar het is altijd gissen wat de douane doet. Daarnaast zijn de eerste stripping baskets / de populaire “line kurvs” uit Denemarken (euro 38,50) – die we sinds deze week in de shop hebben – al weer de deur uit. Ook zijn onze favoriete Titanium 40lbs 40 cm onderlijnen voor snoek weer op voorraad. Sterke wartel, geen last van kinken, ach betere zijn we nog niet tegengekomen en deze gebruiken wij in ieder geval met veel plezier. Voor de veelsnoekvangers onder ons hebben we de Sea Grip Tooth Proof handschoenen aangevuld. Enne de Airflo Ridge Striper floating lines zijn binnengekomen, de ideale lijn voor het snoeken…Oja Bug Bond is ook weer in stock.

En zo zijn er nog wat andere aanvullingen her en der, uiteraard de populaire TFO BVK series, de Danielsson L5W 6nine, F3W 4seven en de andere Danielsson series die nog steeds allemaal in de aanbieding zijn!

Goed weekend! Edwin – Team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *