Nieuwe producten en shop update

Vandaag weer 2 flinke pakketten uit USA binnengekomen en zojuist de shop upgedate met o.a. de populaire cliffs bugger beast sr. & jr. (wees er snel bij want ze vliegen eruit) changeable battery & tip cautury, pseudo eyes en verschillende maten en kleuren, ep fibers, waaronder de orange en yellow, ep anadromus brushes en ep shrimp dub brushes + ep shrimp dubbing, ep ultimate fibers voor de echte grote streamers, veeele zonkers en bucktails (topkwaliteit!!) + de prachtige magnum tiger barred zonker strips in verschillende kleuren, leadwire en verschillen uni thread inclusief de uni mono, glass rattles in 4 en 5mm, de saltwater neck hackles, de stonfo bobbins zijn ook weer binnen, net als de HMH vices + accessoires, mcflyfoam in verschillende kleuren inclusief clown package, de hareline icedubbing is ook weer aangevuld, verschillende soorten grizzly marabou van hareline, diamond braids, DNA holofusion is ook weer helemaal op voorraad, verschillende soorten CDC zijn weer aangevuld, de crazy legs, normaal en barred & speckled, 2mm foam in verschillende kleuren en last but not least veeele Daiichi hooks zoals de 1550 serie (standaard), de populaire 2546 stainless steel serie, de 1710 serie voor kleine streamertjes en jaja de nieuwe black nickel Daiichi Klinkhamer Hook. Ook zullen we binnenkort Large en X-Large Foam Cylinders toevoegen voor poppers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *