TFO in da house & meer (shop update)

Hierboven enkele streamers uit het Mega Bass Packet, ontwikkeld door Dyckers en uiteraard verkrijgbaar in de shop. Dit pakket bevat succesvolle streamers + sandeels voor het vliegvissen aan de Nederlandse kust op zeebaars. Natuurlijk kunnen ze ook elders ingezet worden maar met imitaties van sprot, sandeels en haring zit je aan onze kust goed.Voor meer info kijk hier.

Maar er is meer nieuws zoals de titel doet vermoeden. Juistem onlangs zijn we officieel dealer geworden van TFO. Dit assortiment bestaat onder andere uit kwalitatieve vliegenhengels voor een goede prijs. We hebben alle TFO series getest en zijn tot de conclusie gekomen dat we in eerste instantie de volgende series in de shop opnemen:

  • TFO BVK serie: de nieuwe serie van TFO waarvan de kritieken van zowel de lichte klasses als de zware klasses gewoon zeer goed zijn.
  • TFO TiCr X serie: naar onze mening de zoutwaterstokken van TFO. Enkele goede klanten en vrienden vissen al wat langer met deze stok onder andere in de tropen op bonefish en tarpon naar volle tevredenheid. Zelfs zo tevreden dat deze hengel de voorkeur geschied tov de veel duurdere hengels van bekende A merken die ze mee hebben. Gewoon goede stokken voor een superprijs. Wel vinden we dat dit echt een serie is voor het zwaardere werk en bieden we hem pas aan vanaf aftma 6 waar die goed bruikbaar is voor bijv het zeeforel vissen, lichte zeebaarswerk en OVM en de aftmas doorlopend zijn natuurlijk goed bruikbaar voor zee, snoek, karper, bonefish, etc.
  • TFO Finesse serie: Deze vinden we juist zeer geschikt voor de lichte aftma’s van #3 t/m #5. Mooi afgewerkt, goede actie, niet te dun, niet te dik, en wederom zeer goed uit de onafhankelijke tests komend. Goede prijs ook met 179,00 euro.
Verder hebben we het A.Jensen Tippet Materiaal assortiment uitgebreid met 0,30mm, 0,40mm en 0,45mm. Voor 4,70 euro toptippet materiaal wat wij al jaren gebruiken voor o.a. het vliegvissen op zee. De C&F Magnetic Net release is weer op voorraad, er zijn tropenhandschoenen (per 2 verpakt) van TFO op voorraad, de Airflo lijnen zijn uitgebreid met de complete sixth sense serie van floating, slow intermediate, fast intermediate, di3 (zink 3 inch per sec), di5, (5inch per sec) en di7 (7inch per sec) en zo nog wat andere zaken. Last but not least wachten we nog op een pakket van Enrico Puglisi met verdere aanvullingen voor de shop + een pakket van Fishpond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *