5 thoughts on “Yesssss

 1. Bart says:

  eindelijk!

  Ik vroeg me al af of je nog wel aan het vissen toekomt?!
  Ik heb nl de hele voorn/brasem periode in de IJssel bij je gemist. Ik heb gelukkig wel een paar brasems gevangen, maar te weinig tijd om veel te vissen.

  Ik heb vandaag nog met m’n nieuwe midge reeltje aan mijn lichte hengeltje een mooie ruisvoorn gevangen.

  Bart

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Hoi Bart!!
  Na 20 jaar vliegvissen op de ijssel met haar prachtige voorns, heb ik dat op een laag pitje gegooid. Brasem kan me niet zoveel meer bekoren, heb er vandaag vele 10tallen links laten liggen die lekker bezig waren…mooi gezicht hoor. Maar de voorn vangsten zijn de laatste jaren zo slecht en dit gecombineerd met het mooie weer brengt het karpervirus weer omhoog, met af en toe een uitstapje richting ovm en heel soms de rooie rijers uit de polder. De eerste zeebaarsberichten druppelen binnen, dus dat gaat binnenkort ook beginnen…

  Enfin de brasem / voorn berichten van de paaitijd komen dit jaar dus niet.
  Latersss, Edwin

 3. Marc says:

  Tsjakka! Da’s weer een mooie.
  Hier in Rosmalen/Den Bosch de laatste paar dagen ook alleen maar paaiende karper en geen aanbeten. Mogelijk wordt het met de paar`dagen koel weer wat beter.
  Gr. Marc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *