Super Hair Sandeel Bug Bond Style

Onderstaande sandeels zijn dus gemaakt met Super Hair van Best Way verkrijgbaar in de shop en zeer binnenkort weer volledig op voorraad leverbaar inclusief wat nieuwe kleurtjes. (check “other synthetics”) Verder zijn de sandeels gebonden op de Daiichi 2546 size 1 haak, een beetje EP Sparkle Pearl erdoorheen en als finishing touch een plukje EP Silky Red wat een gewonde sandeel tussen een groep sandeels moet voorstellen zodat de zeebaars en zeeforel deze als eerste eruit plukt. Tenminste dat is de gedachte….

De sandeels zijn dit keer afgewerkt met het nieuwe bug bond wat we ook sinds een tijdje leveren. Zeer geschikt voor dit soort afwerkingen van de vlieg en absoluut fijner als welke epoxy soort dan ook. Aangezien Bug Bond op UV hard, kun je om het proces te versnellen en de lijm knetterhard te maken de vliegen ook ff in het zonnetje leggen, werkt super!!

Ben zeer tevreden over deze sandeels die binnenkort ook in de shop komen, maar uiteraard zal er ook nog een lichting komen gebruik makend van EP (3D) Fibers.

Laterssss, Edwin – Team Dyckers

One thought on “Super Hair Sandeel Bug Bond Style

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *