Update shop

Een een flinke. Vele bestaande items zijn weer aangevuld waaronder: EP Fibers, EP 3D Fibers, EP Ultimate Fibers, EP Brushes, zoals de EP Anadromus Brush Black (zalmvliegen) en oranje (zeeforel) de EP Shrimp Dub Brushes in verschillende kleuren, de EP Silky Fibers. Ook zijn de complete Daiichi haken lijnen weer aangevuld en in sommige gevallen ook uitgebreid. DNA is weer aangevuld, de Diamond Braids zijn weer aangevuld incl. nieuwe kleuren, zeer geschikt voor streamers en boneflies. Aanvulling Tungsten (countersunk) in 4 kleuren, fly foam, brass eyes, pseudo eyes, nu ook in verschillende maten in rood verkrijgbaar! Het goed lopende CDC, strike indicators (nu ook weer in medium verkrijgbaar) verschillende soorten crazy en rubber legs, een complete nieuwe lijn hareline dubbin en ice dubbing, groot verpakt zoals we van Hareline gewend zijn. Vinyl Rib aangevuld en nieuwe kleuren waaronder rood, ideaal voor buzzers, McFlyFoam voor de carpbollen, jaja ook weer de clownpackage. Nieuwe zeer scherpe en lange scharen van Dr Slick, ideaal voor het knippen van EP Fibers, niet goedkoop maar dan heb je ook top kwaliteit! En natuurlijk de super hair aanvulling van de sandeels hieronder. Helaas zijn ze de witte versie vergeten mee te sturen, unbelievable, maar vanavond is er nog contact geweest en er komt direct een flink pakket wit super hair deze kant op.
Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *