Update shop

Vanaf vandaag weer leverbaar / op voorraad: Daiichi 2546 size 2,4 en 6, De Daiichi 1710 long nimf, small streamer hook, A.Jensen Spooled Tippet Material in de maten 0,10 / 0,12 / 0,15 / 0,18 / 0,23 / 0,26 / 0,35 / 50 meter per spoel, prijs euro 4,70. Cactus Chenille, Ringneck Pheasant Tail, Deer Hair, Marabou, Magnum Zonkers, Uni Thread en 3d epoxy eyes. Volgende week verwachten we een groot pakket van Hareline met verdere aanvullingen en nieuwtjes…

4 thoughts on “Update shop

  1. Robbert Zalm says:

    Ik heb in Chili, op aanraden van Gerlof, mogen ondervinden dat die daichi’s super zijn. Ik het begin verloor ik nogal behoorlijk veel vis. Later met een vlieg van Gerlof op een daichi raakte ik bijna geen vis meer kwijt. Wel zonde van de ene dikke vis.

  2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

    Joo Cornelis,

    Deze heb ik in maat 6, 8 en 10. Groter voorlopig niet, nooit vraag naar gehad eigenlijk, 6 is al best wel groot. Maar wil je groter? Dan gaat deze bij de volgende bestelling mee, u zegt wij draaien.
    Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *