Op bezoek bij VV de Pompemich

Gisteravond op bezoek geweest bij VV de Pompemich. Mooie club in een even zo mooie omgeving. De opkomst was goed en het was weer op en top gezellig. Uiteraard een demo gegeven van de EP Streamer en EP Shrimps die bij de aanwezige zeeforel en zeebaars vliegvissers zeker de interesse kregen en daarnaast een sandeel voorgebonden dit keer gemaakt met super hair van Best way en het nieuwe Bug Bond. Last but not least nog een EP Crab voorgebonden en uitleg kunnen geven van de vele producten die we uitgestald hadden. Blij dat Thomas mee kon, want het was druk. Via deze weg wil ik de leden van de VV Pompemich bedanken en dan met name Martin van der Wagt voor de goede ontvangst, verzorging en gezelligheid. Tot een volgende keer! Wij komen graag nog eens terug. Gr. Edwin, team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *