Bone, bone & more bone, love it!

Tijd om eens even wat foto’s te plaatsen van onze heerlijke trip richting de carib. Dit keer geen verhaal, maar enkel en alleen bones, bones en nog een bones. Ok en een beetje statistiek erbij. HJ en Sander hebben de meeste bones op olive achtige shrimps gevangen, onverzwaard, voornamelijk met weedquard. HJ wist ook nog de nodige bones met een kleine crabimitatie te vangen. Brian wisselde tussen de olive shrimp en de EP shrimps in verschillende variaties, waaronder de EP mantis shrimps en ik heb zo goed als alle bones (28 stuks) op een EP Boneshrimp tan gevangen, welke bestond uit ep fibers tan, beetje krystal flash, ep hot eyes silver medium (af en toe lead eyes medium als ik diep moest zitten) de Daiichi 2546 size 2 en 4 en uiteraard weedquards…

Tijd voor de foto’s, startend met in mijn optiek een prachtige foto gemaakt door Sander:

Prachtige foto van Brian: Sander en HJ met een dubbelhookup, uitzonderlijk!

5 thoughts on “Bone, bone & more bone, love it!

  1. Marc Deurloo says:

    Edwin en all. Inderdaad mooie foto’s en avonturen. Zit nu (laatste week maart) op Bonaire. Heb 12 uur kunnen vissen tussen het duiken en zo door. Geen bonefish kunnen vangen, deels vanwege harde wind, deels omdat ze extreem schuw zijn. Dichterbij dan zo’n meter of 20 lukte niet. De schrik van jullie bezoek zit er kennelijk nog goed in !? Op de Sorobon flats zwommen er volgens mij een handvol rond rond vloed; bij de gele slave huisjes een dozijn.
    Wel heel mooie visserij maar moet dus nog een keer terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *