Kort dagje OVM, Brrr maar toch leuk!

Gisteren ff met Brian, Sander en HJ richting OVM geweest. Lang kon ik helaas niet i.v.m. verjaardag schoonmoeder en aldaar eten, dus vroeg eruit en trachten zoveel mogelijk uren te maken. Uiterlijk half 3 moet er weer richting Zwolle gereden worden.

Brian pakte de Hobie en ik de MacFishing Hi and Dry. Zul je net zien, de hele week prachtig weer, zaterdag drama en ja hoor we hebben 4 uur lang regen op onze kop gehad. De heren hielden het om 13.00 uur al voor gezien, ik pakte nog een uurtje door alvorens de boel weer in te pakken.

Sander en HJ hebben wel een paar mooie aanbeten gehad, maar helaas dit keer niks kunnen verzilveren. Brian had wat uitzetters en een mooie aanbeet op de nieuwe A.Jensen Seatrout Specialist #6 (een hengel met gebruiksaanwijzing, je moet hem leren kennen, tijdens de dril staat de lat krom tot in het handvat) al trollend vanuit de kajak die hij helaas loste. En ik pakte met name in de hele vroege ochtend veel vis (rond de 10) maar klein van formaat, juistem de uitzetters lieten zich eindelijk na een lange stille winter zien, zaten in een school en als ik door was gegaan op die stek hadden het er zo 50 kunnen zijn… Tussen de uitzetters zaten ook 2 mooie chars die zeker voor een goed gevecht zorgden aan m’n 5. Toen vond ik het welletjes, pakte de 7 erbij en vertrok het wijd op. Niet veel later een knetterharde aanbeet, maar helaas. Vervolgens nog op een andere stek een uitzetter gevangen en het laatste uurtje toen de heren al droog achter een biertje zaten toch nog een uitzettertje wederom op een andere stek. Kortom op 3 ver uit elkaar gelegen stekken uitzetters gevangen en een mooie gemist. (goed teken) Had graag nog wat echte mooie ovm bows gevangen deze ochtend, maar het was ook wel lekker zo. Twas koud en tijd om naar huis te gaan….over een maandje of wat nog maar eens als het warmer is! Hierbij wat fotootjes, gr .Edwin

9 thoughts on “Kort dagje OVM, Brrr maar toch leuk!

  1. Vin says:

    Lekker jongens,mooie foto’s,was het verder nog druk met vissers?
    hee: pech Ed, dat zelfs dat “ieniemienie”zonnetje er niet was:)…

  2. Peter says:

    Volgens mij zijn het allemaal uitzettertjes daar op het Oostvoornse meer dus of je nu een vis van 40 cm of van 80 cm haakt het zijn allemaal uitzettertjes maar wel leuk om te vangen .

    Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *