Even een berichtje vanuit Bonaire…

Ha die Edwin, even een berichtje vanuit Bonaire,
weer is niet geweldig de afgelopen dagen en heb dan ook niks kunnen vangen maar vanochtend trok de bewolking een klein beetje op en had een zonnig momentje waarbij ik deze bone zag cruisen. Vandaag helaas geen enkele tailende bone gezien maar het water is dan ook wel erg onstuimig op het moment.

Maar goed ik mag niet klagen, heb al een paar mooie visjes mogen vangen 😉
Tot in Nederland,
Groeten
Brian

De EP shrimps strikes again…

2 thoughts on “Even een berichtje vanuit Bonaire…

  1. Roberto says:

    Mooi verhaal en prachtige foto’s. Ben zelf twee keer geweest maar geen bonefish gezien. Geen wolkje – geen staart! Zat Barracuda’s, jacks, tonijntjes, harders en snappers. Laatste dag vertelde een locale visser dat je echt de zoutvlakken in moet (ja, ze zijn verboden terrein, maar iedereen doet het!).
    Waar precies hebben jullie de bones gezien/gevangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *