New Dyckers streamers EP Litlies

Nieuwe serie Dyckers streamers vanaf nu in de shop verkrijgbaar, de EP Litlies. De EP Litlies zijn EP streamers met een lengte van 7cm door ons ontwikkeld voor baars, zeebaars, snoekbaars, grote forel, enzovoorts. Gebonden op een Daiichi stainless steel 2546 hook size 1 en 2 maken de streamers eigenlijk geschikt voor zowel de zoet als zoutwatervisserij, ja ook de big ones zoals tarpon en aanverwante die soms alleen op klein grut jaagt. Meer zien? Check http://www.dyckers.com/Streamers_Minnows

Let op: vanaf nu verwerken we de originele EP real eyes in onze streamers. Deze geven vanwege het gewicht een kleine extra verzwaring aan de streamers mee, waardoor deze naast een zijwaartse actie (deze krijg je door de fibers bij de body kort te houden en redelijk vol te binden zie voorbeelden) ook een – op en neer – actie. De EP real eyes tezamen met de EP cautury (klein brandertje waarmee we een gaatje branden in de fibers, daar epoxy inleggen en vervolgens daar de ep real eye inzetten, ff drogen et voila klaar, supervast) zullen binnenkort ook in de shop verkrijgbaar zijn!
Ps. afgelopen zomer waren vooral de natuurlijke kleuren zeer succesvol op baars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *