1.10 aan de EP Moon

Heren,

Gisterenavond even een paar uurtjes met de boot weggeweest. Het vliegvissen uit de boot doe ik nog niet zo lang, maar ik weet nu al zeker dat ik het nog heel lang ga doen! Ik zag een opening tussen de lelies en dacht daar moet gewoon een mooie snoek staan en zie het resultaat. 1.10….. dat had ik niet durven dromen zo vroeg in het seizoen en dan nog wel op de vlieg, echt geweldig!
Groet, Maarten Vink

6 thoughts on “1.10 aan de EP Moon

 1. Maarten says:

  Heb de streamer inmiddels gewassen en netjes gekamt en hij kan er weer tegen aan hoor!

  Dank voor de felicitaties!

 2. Brian says:

  Geweldige vangst! prachtig man en dan ook nog eens vanuit een boot. Ga zo door met de vangsten. Een bootje is zo gek nog niet…..

 3. Maarten says:

  ja idd lekker zo’n bootje, eerder was altijd of met de boot weg of met de vlieg de polder in, maar dat is dus nu voorbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *