Carp Biking

Vandaag op de fiets het kanaal afgeweest samen met Jan Arend. Wat was het warm, niet normaal! Een hoop vis gezien, en al snel ving Jan Arend een mooi kroes karpertje. Even later zag ik 2 mooie vissen zwemmen, aangeworpen, de eerste keek er niet naar, de tweede draaide en pakte het bolletje vol overgave, een mega kolk was het gevolg!! Mn 7 stond echt als een hoepel en de backing vloog door de ogen, donder wat ging dit hard!! Arend kwam er al snel bij met het net en na een tijdje kon de vis geland worden. 21 pond weer schoon aan de carpbol, erg gaaf weer! Een uurtje later ving arend nog een mooi schubje die iets koi achtigs had, erg mooi en sterk visje! later werden de vissen wat lomer en hadden minder intresse in de door ons aangboden aasjes. heerlijk met met de fiets eropuit geweest, ideaal!!

Later! Thomas

3 thoughts on “Carp Biking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *