Dyckers, official dealer McLean Nets

Ze zullen nu pakweg 2 weken onderweg zijn vanuit New Zealand en de verwachting is dat de eerste lading netten volgende week of dan die week zal arriveren. Na enkele goede gesprekken met Steve Patterson, CEO van McLean Angling is het een feit, Dyckers is official dealer van McLean Nets geworden. In eerste instantie zullen we de modellen 110, 113, 140 en 141 gaan voeren, waarbij de 110 en 113 versie geleverd zullen worden met de nieuwe Micro Mesh netten – knotless en Micro Mesh – ideaal voor catch en release. De modellen 110 en 113 zijn zeer geschikt voor het wat lichtere werk zoals bijvoorbeeld forel op het Oostvoornse meer, maar ook zeebaars, poldersnoek, brasems, enzovoorts, terwijl de zalm/zeeforel netten 140 en 141 meer geschikt zijn voor – je raadt het al – zalm en (grote) zeeforel, maar ook uitstekend voor snoek, karper, etc.

Alle bovenstaande modellen hebben een “weigh net” mogelijkheid, zodat je de gevangen vis kunt wegen. Enfin zodra ze binnen zijn, zul je ze in de shop terug kunnen vinden…

Voor meer informatie over McLean Angling surf naar: http://www.mcleanangling.co.nz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *