Wilco’s torren

Ok, de dooi begint er nu toch echt op te lijken en zoals zovaak gaf vorige week de natuur al de eerste seinen. Hele hordes ganzen vliegen o.a. vandaag over ons huis heen richting noorden, dus de hoop wordt steeds meer werkelijkheid. Nu nog ff snel het ijs weg en we kunnen nog een goed maandje achter de big mama’s aan. (eigenlijk gesloten tijd 1 maart, maar vanwege c&r verplichting – we we toch al deden 1 april volgens de wet) En dan is daar de lente, heerlijk, wat ons betreft richting OVM, vliegvissend op karper (vorig jaar hadden we de eersten begin april en die van koninginnedag was natuurlijk utizonderlijk) en natuurlijk ook de voorjaarstrek op voorn en de eerste ruizers of wellicht zelf al ff pielen in een duits beekje. Misschien gaan we weer ff naar funen, maar dat horen jullie dan wel. Enfin in het verlengde hiervan is Wilco druk aan het binden geslagen, ditmaal torretjes gebonden met de beetle foam cutters van river road (zie shop, helaas uitverkocht, maar binnenkort weer leverbaar) die zeer gewild zijn bij ruizers, forel, enz. Wilco’s torren zullen binnenkort aan de shop worden toegevoegd. Vis ze statisch op een kabbeltje wind, of juist met kleine rukjes, want ook dat kan zeker succesvol zijn. En wat dacht je van de forellen in de stromende beken, ze zijn er knettergek op, vooral de zwarte versie.

Laterssss, Edwin

3 thoughts on “Wilco’s torren

  1. Cornelis says:

    Leuk die torretjes van Wilco. ( zeker met locofoam , hierdoor worden ze nog levensechter.. in de kleur tiger beetle green)
    kzag ook nog hele series andere interessante cutters op de site van river road.

    grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *