EP (3D) Fibers, EP (3D) Silky Fibers en meer…

Sorry, want die is hier wel op z’n plaats, $%$%^&6 wat heeft het lang geduurd. Maar het is vandaag dan eindelijk binnengekomen, een flink pakket uit USA. Hierbij een opsomming van de producten die weer aangevuld zijn, of die een dezer dagen zullen worden toegevoegd aan de shop. Enne volgende keer zijn we er sneller bij. Directe levering en het in het verlengde daarvan de voorraden hebben een zeer hoge prioriteit bij Dyckers. Enfin hierbij de toevoegingen van bestaande producten aan de shop die uitverkocht, waren en van nieuwe producten die binnenkort in de shop teruggevonden kunnen worden:

EP Fibers: White, Kelly Green, Light Olive, Pink, Minnow, Yellow Chartreuse, Red, Polar White, Orange, Rust (nieuwe kleur wordt binnenkort toegevoegd), Green Chartreuse, Salmon Pink, Sky Blue (nieuwe kleur wordt binnenkort toegevoegd) Yellow, Black & Tan.
EP 3D Fibers: Grey, Pilchard, Anchovy, Ocean Blue, Menhaden, Baitfish Belly, Purple, Olive.
EP Silky Fibers: White, Orange (nieuwe kleur wordt binnenkort toegevoegd), Yellow (nieuwe kleur wordt binnenkort toegevoegd), Black, Tan, Red.
EP 3D Silky Fibers: Grey, Brown, Reddish Brown, Olive.
EP Shrimp Dub Brushes: Pink, Light Olive, White, Tan.

Daarnaast gaan we vanaf nu ook DNA verkopen, startend met DNA Holofusion in de kleuren: White, Sky Blue, Medium Olive, Shrimp, Tan, Bright Yellow, Smoke, Neon Chartreuse en de DNA Holo Chromosome Flash.

En dan nog wat andere zaken die worden toegevoegd aan de shop, o.a.:
Thin FlyFoam 2mm: Black, Gold, Insect Green, Light Grey, Light Olive, Blue, Red, Root Beer, Tan, White, Yellow, Brown, Chartreuse, Dark Grey / McFlyFoam: naast de aanwezige kleuren nu ook Flats Crab Tan & White / Black & White EvaZote Foam, High Tack Adhesive Foam White, Saltwater Blados Crease Fly Cutters als set en in size #1/0, size #2/0 7 size #3/0, Prismatic back material, pearlescent sheets, 4mm Glass Rattles, Beetle Foam Body Cutters complete set, embossed flashback pearl en nog wat andere zaken, maar die komen wel!

One thought on “EP (3D) Fibers, EP (3D) Silky Fibers en meer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *