Bonefish & Tarpon flies ep style…

L, ze komen er aan hoor!!
Enfin hierboven dus weer een pakket wat richting een vaste klant van Dyckers wordt verstuurd, welke binnenkort warme oorden gaat opzoeken, lucky $%^$% hehe. Enfin op “special request” de ep shrimps gebonden en dank voor het voorbeeld, want dit zijn echt super bonefish vliegjes die zeker bij een eerst volgende trip die kant op meegaan. De klant wist ze natuurlijk al te waarderen aangezien hij reeds bones en permit mee gevangen heeft en dat kunnen we begrijpen want ze ogen inderdaad zeer vangerig. Enfin L. veel plezier in de Carib en laat de foto’s van big bones en tarpon binnenkort maar komen!!

2 thoughts on “Bonefish & Tarpon flies ep style…

 1. Leon says:

  Thnx,

  Ze zien er goed uit, heerlijk stukje voorpret!!!
  Ik laat je weten wat de resultaten ermee zijn, lekker weer en geen ijs in de geleideogen is al gegarandeerd,.. 🙂

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  A gadver, daar zou ik nu helemaal geen zin in hebben, pfffff

  Ben jaloers man, have fun en geweldig weer zo’n ECHTE kromme lat…
  Waarschijnlijk heb je al de nodige info, maar zo niet check ook ff de mangroves aldaar waar de babytarpon huist en daarnaast kun je vanaf de kant op enkele plekken redelijk bone vangen, van horen zeggen een niet al te grote stek, maar ze zitten er wel degelijk en groot kunnen ze ook worden! Tis wel wat anders dan op de flats van dat andere eilandje 😀 Enne foto’s zijn altijd welkom! Staan we straks weer samen op TF, hehe tight lines!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *