Buzzers, toppers voor forel…

Buzzers, er wordt eigenlijk weinig mee gevist in ons landje, te weinig, niet erg, want ze maken vaak het onderscheid als je aan een forellenvijver staat zoals de eemhof, de kool en aanverwante. (bijv. reservoirs in UK, Denemarken) Daar waar andere vliegen op stilstaand water falen zijn het vaak de buzzers die het echt doen. Aangeboden een metertje onder de oppervlakte of indien het mag als doubletje, of als trio, eentje op 70 cm onder de floater, eentje op 150 cm en eentje op 2 meter. Laat ze lekker met de wind langzaam meedrijven en de aanbeten zijn knetterhard. Ik ken een aantal vliegvissers die regelmatig op dergelijke putten aanwezig zijn en erbij zweren. Enfin Wilco heeft een pakketje samengesteld die het zeker doen, check ze hier, succes verzekerd in ieder jaargetijde, jaja zelfs nu hartje winter!

One thought on “Buzzers, toppers voor forel…

  1. Likkoe himself says:

    Wij vangen ons scheel aan buzzers, gebruik ze erg vaak. Wel erg jammer dat meerdere vliegen eigenlijk nergens mag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *