Ff wat nieuwtjes…

Even snel wat nieuwtjes. Het gaat weer hard met de producten van Enrico Puglisi. Hierbij even speciale aandacht voor de EP 3D Fibers waarvan we het assortiment onlangs weer flink hebben uitgebreid. Hier zitten een aantal prachtige kleuren voor o.a. snoek en zeebaarstreamers bij, wat dachten jullie van Pilchard, Menhaden, of Tarpon Streamer? Gecombineerd met een grijs buikje (EP 3D Fibers Grey) of een zandkleurig buikje (EP 3D Fibers Sand) kun je heel veel kanten op om imitaties van een prooivissen te maken. De eerste testen met de Airflo Depthfinders 190 en 225 zitten er ook op, naar volle tevredenheid. De lijn gooit als een speer en bereikt snel een diepte van pakweg 6 a 7 meter, ideaal voor het Oostvoornse meer of straks op zeebaars en baars. Daarnaast hebben we de C&F grandslam vliegendozen weer aangevuld voor een strakke prijs van 39,90, kortom die zijn ook weer op voorraad. Bekijk ook ff de McFlyFoam welke zeer geschikt zijn voor zalmeitjes en karpervliegen. (eenmaal met McFlyfoam gebonden en je wilt geen yarn of andere %^& meer…) Last but not least, onze voorraad van de Partridge Absolute Pikehooks (en dan met name de 4/0 die voor 90% wordt gebruikt) is bijna op, maar zal een dezer dagen weer aangevuld worden. Oja en er is weer een bestelling vanuit USA hiernaar toe onderweg, met de kerst zal het wel ff duren, maar er zal zeker weer leuk spul tussen zitten waaronder voorraad aanvulling EP materialen, maar ook andere zaken. Tot snel!

Dit soort prachtige landschappen – alleen voor ons vliegvissers wat minder prachtig toch? – zullen we de komende tijd gaan zien, kan er nog gevist worden? Laten we het hopen, want we willen van het weekend er nog wel even op uit!

One thought on “Ff wat nieuwtjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *