Abel, Airflo en meer…

Nee de Abel reels kunnen we nog niet aan ons assortiment toevoegen, maar onze Abel heeft zich wel uitstekend vermaakt in de dikke pak sneeuw die vandaag gevallen is. Wat een prachtige plaatjes, ik hoop dat jullie ervan hebben kunnen genieten en niet lang in de file hebben gestaan.

Sinds vandaag hebben we het vliegenlijn assortiment behoorlijk uitgebreid met Airflo lijnen en dat zullen er alleen nog maar meer worden. De overzeese kritieken zijn lovend, net als de int. wedstrijdvisserij waarvan een groot gedeelte met Airflo lijnen vist volgens de importeur die ik onlangs sprak. Naast de Airflo Depthfinders 190, 225 en 300 die we op voorraad hebben en die al een tijdje goed lopen (nette prijs, kwaliteitslijn, dus wat wil je) hebben we nu ook de speciale Airflo Bonefish Ridge en Airflo Tarpon Ridge lijnen in de meest voorkomende maten op voorraad. Andere maten kunnen op aanvraag geleverd worden. De Airflo Sixth Sense Slow Glass WF 6/7 is de perfecte lijn voor de zeeforelvisserij. Laat je niet weerhouden door de 6/7 aanduiding wat in eerste instantie nogal knullig overkomt. Na een gesprek met de fabrikant werd me al snel duidelijk waarom. Heel erg simpel eigenlijk. Voor de perfecte casters is de lijn eigenlijk een 7lijn, voor de iets mindere casters meer een 6lijn. (het is niet voor niks dat men vaak zegt dat je voor bepaalde hengels beter een aftma hoger kunt kopen) Vandaar deze aanduiding die steeds vaker gebruikt zal worden…denk ervan wat je wilt, het blijft een lijntje met supereigenschappen zoals niet of nauwelijks rek en nog veel meer, bekijk anders even de site (klik hier) of (de brochure).

Oja de EP (3D) Minnow Fibers zijn in de aanbieding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *