Op bezoek in Usselo – Enschede

Gisteravond waren we op bezoek bij de vliegvisclub uit de omgeving van Enschede. Het was even zoeken, maar uiteindelijk kwamen we rond 20.15 aan in het gebouw van de manege te Usselo, wat een leuke locatie zeg! Er was een mooie opkomst van vele gewoon gezellige gasten. Nadat we de zaken uitgestald hadden kon het binden beginnen en uiteindelijk werd het weer een interessante avond die uitliep tot 23.30. Namens Thomas en ik willen we iedereen die gisteravond aanwezig was bedanken voor de goede verzorging, met als afsluiting een heerlijk biertje. Wellicht tot een volgende keer!!

Volgende binddemonstratie: Hackleplayers – Leiden – 23 november

One thought on “Op bezoek in Usselo – Enschede

 1. TomH says:

  Beste Edwin en Thomas,

  Nogmaals dank voor jullie komst. Het was zoals gezegd de moeite waard.

  En nu maar hopen dat we giga snoeken gaan vangen op jullie streamers.

  TL

  Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *