Titanium snoekonderlijnen, zinklijnen en hooks

Snel ff een update, %#$#%$# wat lopen die dingen hard en wat zijn ze prettig voor het vliegvissen op snoek, geen gekink meer, kant en klaar, oersterk inclusief kwaliteits wartels en sluitingen. Enne ze zijn dus weer binnen, de Titanium snoekonderlijnen van 40 cm (kleiner is wat ons betreft niet verstandig voor het vliegvissen op snoek) van 14kg en 18kg (30 en 40 lbs), bekijk ze hier.

Daarnaast hebben we vanaf nu de zinklijnen van Airflo voor ene zeer aantrekkelijk prijs, ideaal voor bijv. het Oostvoornse meer, dieper vissen op snoek / baars, etc. Meer info hier. Last but not least zijn de Partridge Ad Swier Absolute Pikehooks in de maten 2/0, 4/0 en 6/0 weer leverbaar!

Oja vanmorgen al anderhalf uurtje in de polder gestaan met Thomas, meer info volgt later….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *