Tja…..

Tja, dat krijg je ervan als je alleen op pad bent, de snoek snel wilt terugzetten, maar wat blijkt, de zelfontspanner, of liever gezegd de lens een draai hebt gegeven met de plaatsing van de spiegelreflex. Oftewel onscherp als de…. Een vechtersbaasje van 82 cm uit de polder was een van de 2 snoeken die ik gister aan het eind van de middag nog wist te pakken uit een klein aangrenzend slootje die boordevol prooivis zat. Na een paar mooie runs kwam de esox lucius langs het kantje. Ondertussen een hele meute boeren achter me, lachwekkend tafereel, je maakt zo altijd wel het nodige mee. Wellicht vanmiddag nog even op pad. Groet’n Edwin

4 thoughts on “Tja…..

  1. Martin says:

    Inderdaad een mooie, was ook een topmiddag zaterdag. Vroeg in de middag was het moeilijk maar tegen 4 uur ging het goed lopen. Veel aanbeten, maar zo plotseling en fel dat ik er vaak flink van schrok. Toch 2 mooie weten te pakken en vooral een enorme snoek gemist, Wat een bizarre kop had dat beest. Na de felle aanbeet met wijd open bek en geweld heb ik haar kort kunnen haken, was er even een moment dat de druk op de hengel enorm was, maar na twee keer schudden had ze hem al weer gelost. Ik ben nog onder de indruk van die vis. Morgen heb ik de hele dag om haar te belagen………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *