Binddemonstratie v.v.v. Weight Forward

Gisteravond op bezoek geweest bij v.v.v. Weight Forward, wat een gezellige avond en een leuke club! Na een dramarit inclusief 1 uur file bij Utrecht kwamen we pas rond 20.30 uur bij het mooie gebouwtje aan de Noord AA te Zoetermeer. Snel de Fishpond, Enrico Puglisi en aanverwante spullen uitladen en tentoonstellen (thx vor het dragen heren) en vervolgens kunnen we aan de slag. Thomas druk met uitleg van de producten etc., terwijl ik een snoekstreamer, een garnaal en een klein streamertje heb gedemonstreerd. Superleuke reacties en de interesse was wederom groot. Als afsluiting hebben we nog bijgebabbeld over allerlei zaken wat uiteindelijk ervoor zorgde dat we rond 0.00 pas het gebouw uitliepen. Namens Thomas en mij wil ik iedereen bedanken voor de aanwezigheid en het supergezelschap, tot een volgende keer!

Volgende binddemonstratie: VIOS Vliegvisclub – Enschede – 17 november

One thought on “Binddemonstratie v.v.v. Weight Forward

 1. Vincent says:

  Heee Edwin…
  ziet er gezellig uit met die “soeturmeersuh”(ik ben er schoolgaanderig geweest vandaar) mannen…
  wat ik vragen wilde…;
  wat is dat voor mooie hengel in het midden op tafel?

  eh…grapje; ik neem contact met je op!
  Vincent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *