Binddemonstratie VVC The Kingfishers

Gisteravond op bezoek geweest bij VVC The Kingfishers, een super gezellige club uut Kampen. De insteek was uitleg te geven over het binden met Enrico Puglisi materialen en uiteraard enkele vliegen voor te binden. Daarnaast was er gelegenheid om o.a. de Fishpond producten te bekijken en eventueel aan te passen + natuurlijk verschillende andere producten vanuit de shop te zien. Het was goed druk en leuk om verschillende bekende koppen tegen te komen, waarbij ik zeker nog wat mensen gemist heb. Zeer speciaal was de aanwezigheid van Kurd, die me pakweg 20 jaar geleden in een poldersloot bij Hattemerbroek ooit de eerste vliegenlat in de handen heeft gedrukt. Maar uiteraard ook de vele anderen die ik deze avond na lange tijd weer eens gezien en gesproken heb, wat blijk je in de loop van de jaren dan toch veel vliegvissers her en der tegen te komen. Dit gecombineerd met een hartelijk ontvangst van Riny en Johanna (klasse catering en verzorging van beide!!) zorgde voor een drukke maar zeer gezellige avond, met pakweg 30 a 40 man bezoek. Bijzonder was het doosje wat bij binnenkomst voor me lag met ep streamertjes, eigen insteek en prachtig van stuk, goed werk Oscar! Last but not least willen wij van deze plek iedereen bedanken die de moeite hebben genomen om op deze avond aanwezig te zijn (soms van heinde en ver!!) en hopen we dat het voor iedereen duidelijk is geworden hoe met de fibers gebonden kan worden. Mochten er derhalve toch nog vragen zijn, mail ons dan (of zet ff een berichtje op deze blog) want we hebben nog een stappenplan binden hier liggen als pdf bestand die we altijd per mail kunnen sturen!

Volgende binddemonstratie: V.V.V.Weight Forward – Zoetermeer – 3 november

2 thoughts on “Binddemonstratie VVC The Kingfishers

 1. Evert Eenkhoorn says:

  Hallo Edwin, wat ik van verschillende mensen heb begrepen
  was het gezellig en leerzaam.
  Helaas kon ik er zelf niet bij zijn ivm met de vele
  storingen op m,n werk.
  Misschien de volgende keer.

  Grt Evert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *