Mogelijkheden EP Trigger Point Fibers

Afgezien van de meer voor de hand liggende vliegen zoals streamers, sculpins, etc. zijn de EP Trigger Point Fibers ontwikkeld voor andere vliegen. Enrico heeft ze samen met Mike Hall na een flinke testperiode op de markt gezet. Hieronder vindt je enkele voorbeelden van Mike’s dry flies, gebonden met o.a. EP Trigger Point Fibers, oftewel de: Pale Morning Dun, Cinnamon Caddis, Blue Winged Olive, March Brown, Little Spinner, The Silver Grey en de Calibaetis Speckled Dun. Voor bindbeschrijvingen en meer informatie verwijzen we jullie naar een van de sites van Mike: Kossiedun (scroll op de startpagina ff naar beneden en bekijk page 1 t/m 5 waar je al veel info kunt vinden)

Fotocredits: Mike Hall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *