Het was taai…

Vanmiddag de polder weer opgezocht, het was taai. Gister ook nog ff tussen drukke bezigheden erop uit geweest in “onze achtertuin”, alwaar een aantal kingfishers de polder onveilig maakten. Oscar nog snel een handje geschut, die vrijdag druk bezig was geweest met nieuwe ep snoekstreamers, mooi werk en hij had er ook direct 2 te pakken! Daarna een uurtje gevist, maar het was niks. Dus vandaag voor revanche. Echter het was taai, weinig vis liet zich zien en dan toch, net voor donker, een vette kolk achter de ep fireman ’17, ja hoor een poldersnoekje van rond de 65 is het resultaat. Volgende week toch eens met de belly wat vaarten / kolken afvissen met m’n maatje Thomas, uiteraard op zoek naar big mama’s, of toch nog snel ovm? We zullen zien…..laterssss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *