Ook Brian is los!!

Vandaag wilde ik weer achter de baarzen aan maar andere afspraken verhinderde een lange vissessie dus dan maar even om de hoek in de kromme rijn mijn streamers nat gemaakt.
heb ook mijn nieuwe #8 binnen en die moest ook even getest worden, na een uurtje werpen eindelijk dat verlossende beeld. Een varken van een snoek schiet vanonder de pompbladeren op mijn streamer en zuigt die in een flits op. Uit reflex zet ik de haak, het ging eerlijk gezegd te snel om alles te volgen, en gelijk voelde ik de massa aan het einde van mijn lijn. Eenmaal kwam de snoek met een salto uit het water maar al gauw kon ik de bruut landen. even een snelle foto, opmeten en terug in haar element. De eerste snoek van het seizoen, meteen de nieuwe stok ingewijd en ook 96 cm schoon aan de haak.
Ook al was het maar een visdag van krap 2 uur toch een mooie score.
ps volgende week toch hopelijk naar zee.

Groeten
Brian

One thought on “Ook Brian is los!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *